lauantai 19. tammikuuta 2013

Kinkkupasteijat, hm.

Surffaillessani löysin tämän "pakastimeen
jääneiden" torttulevyjen käyttöohjeen:


1 pk lehtitaikinalevyjä
1 prk Valio Viola kevyt yrttituorejuusto
n. 150 g kinkkusuikaleita
½ punainen paprika
½ sipuli
mozzarellaraaste
1 kananmuna

Valmistus:
Hienonna sipuli ja paprika, laita ne kulhoon tuorejuuston
ja kinkun kanssa. Sekoita hyvin.

Vatkaa kananmuna kulhossa haarukalla.

Ota lehtitikinalevyt huoneenlämpöön sulamaan
leivinpaperin päälle.
Leikkaa jokainen levy kolmeen osaan ja kauli ne neliöiksi.
Asettele täytettä neliöiden keskelle, käännä taikinaneliöiden
vastakkaiset kulmat yhteen
 ja paina pasteijat kiinni.
Voitele munalla ja ripottele mozzarellaraaste päälle.
Paista 225 asteessa, kunnes ovat saaneet kauniin värin (10-15 min.).

Tein kaksi lehtitaikinapakkausta pasteijoiksi,
muuten olisivat jääneet unohduksiin.

Muokkailin ohjetta hieman,
tulos ei ehkis kaunis,
mutta suussa sulavia pasteijoita syntyi.

Nyt hibiskusteetä ja pasteijoita, 
nauttien, vain hiukan,
ei ahmien!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iloitsen kommentistasi!